Dra. Rafaela Barroso


Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya: 7153

Més de 20 any d'exercici

Máster en Periodoncia

Máster en Implantología

Especialista en oclusió i ATM

Estètica Natural             La Dra Rafaella Barroso comença a exercir la odontologia el 1998, a la clínica de la Dra. Jamilla Barroso, a Rio de Janeiro. Després de 15 anys compartint coneixements i experìencia amb la seva mentora (i mare), la Dra. Rafaella Barroso emprèn el repte professional d'establir la seva Clínica a Barcelona, i aportar així el saber acumulat a més pacients.

             Amb vint anys de professió, la Dra. Barroso és especialista en rehabilitacions complertes, tant si presenten patologies relacionades amb la oclusió, l'estètica i/o les malalties de les genives. Per a la Dra. Barroso, la influència de l'aparell bucal a la resta del cos es presenta en diferents formes, tant en relació a l'aparell digestiu com des de la comprensió de les elevades forces que genera la ATM i que influencien l'estructura óssea. Només des d'aquest punt de vista podem comprendre, per exemple, l'impacte que un desgast de peces té en la fisonomia facial dels pacients, o l'impacte que una mala oclusió pot tenir en el rendiment esportiu dels atletes d'elit.

             La passió de la Dra. Barroso per ajudar els seus pacients a recuperar la confiança en el seu somriure i la correcta funcionalitat de l'aparell bucal, li ha permès desenvolupar un mètodo de treball que analitza minuciosament les característiques de cada pacient per tal de traçar un pla de recuperació integral que prioritza tant la funcionalitat com l'estètica. I sempre buscant el mètode menys agressiu pel pacient.

             Partint de bases amb qualitat protèsica, la Dra. Barroso esculpeix les peces dentals una a una de manera manual, analitzant i retocant fins a aconseguir una oclusió funcional i un repartiment de forces equilibrat.

             Paral·lelament, per a la Dra. Rafaella Barroso la confidencialitat i la intimitat de cada pacient són alts valors que es preserven amb cura.